C98B6843PS.jpgMitt mål är att bli
en ackrediterade tandläkare för kosmetisk tandvård. Läs mer.

 

 

Gilla oss på Facebook!facebook-icon-logo-vector-400x400.png 

 

ISO_9001_blue_bg.png 

 

 

Praktikertjanst_logo_svart2.jpg 

Vill du dela upp dina tandvårdskostnader?

Delbetalning är ett bekvämt sätt att betala för sin tandvård. För att slippa göra avkall i livet kan ett bra alternativ vara att dela upp kostnaderna.

 

Vårt koncept passar alla

En ny tand, krona eller brygga är en långsiktig investering i mun- och totalhälsa. Praktikertjänst har tagit fram ett koncept för dig som väljer att planera och dela upp dina tandvårdskostnader.

 

Med ett tandvårdskonto är du alltid förberedd

Vårt nya tandvårdskonto är ett bra sätt att spara till dina framtida tandläkarbesök, eller att låna om du behöver det. Pengarna är öronmärkta för dina tänder, men inte låsta. Skulle du behöva dem till något annat, så kan du ta ut hela eller delar av beloppet. Självfallet gäller den statliga insättningsgarantin. Du kan spara hur mycket eller lite du vill på kontot, men klokast är kanske att rådgöra med oss. Du kan spara månadsvis eller göra sporadiska insättningar när du känner för det. När det blir dags att betala ditt tandläkarbesök använder du kortet som vilket kontokort som helst. Om det du sparat inte räcker, eller om du inte sparat något alls, så har du en automatisk kredit på 5 000 kronor. Du kan också låna upp till 70 000 kronor och delbetala under två år.

 

Läs mer på www.alltomdinatänder.se, där kan du direkt göra din ansökan.

 

Vår prislista hittar du här.