C98B6843PS.jpgMitt mål är att bli
en ackrediterade tandläkare för kosmetisk tandvård. Läs mer.

 

 

Gilla oss på Facebook!facebook-icon-logo-vector-400x400.png 

 

ISO_9001_blue_bg.png 

 

 

Praktikertjanst_logo_svart2.jpg 

Vi arbetar med dina tänder

C98B6677PS.jpg
Hemligheten i vår framgång ligger i att alla, inte bara tandläkaren, har kunskap om just dina tänder. Tillsammans med dig tar vi alla ett gemensamt ansvar. Genom din delaktighet och vår samlade kunskap får du bättre kontinuitet, god framförhållning och garanterat bättre tandhälsa.

 

 

Vi utvecklas hela tiden

Vårt sätt att utveckla tandvården mot ett gemensamt ansvar mellan dig och oss som arbetar på mottagningen kallas för Addera.

 

Sleipnertandvården ingår i Praktikertjänst och Addera är Praktikertjänsts koncept för verksamhetsutveckling och ger tandläkarmottagningen möjlighet att utvecklas kliniskt, ledarskapsmässigt och ekonomiskt. På en Adderamottagning går hela tandvårdsteamet på fortlöpande utbildningar för att hela tiden göra vården ännu bättre. Så går det till även hos oss på Sleipnertandvården. Mer motiverade patienter och engagerade medarbetare är nyckelorden i Adderakonceptet.


Sveriges bästa tandvård

I Svenskt Kvalitetsindex (SKI) senaste mätning av kundnöjdhet i olika servicebranscher fick vår mottagning - tillsammans med övriga Adderamottagningar i Praktikertjänst – högst betyg av alla.

 

 

Ny tandläkare till gammal vän!

Trivs du hos oss? Berätta det gärna för någon du tycker om! Våra patienter får friskare tänder, det gör att vi får möjlighet att ta emot nya patienter. När du rekommenderat oss till en vän, be vännen berätta det för oss så tackar vi dig med en gåva nästa gång du kommer till oss.