C98B6843PS.jpgMitt mål är att bli
en ackrediterade tandläkare för kosmetisk tandvård. Läs mer.

 

 

Gilla oss på Facebook!facebook-icon-logo-vector-400x400.png 

 

ISO_9001_blue_bg.png 

 

 

Praktikertjanst_logo_svart2.jpg 

  

ISO_9001_blue_bg.png

 

  

ISO-CERTIFIERING

Vi har genom ett kontinuerligt kvalitetsarbete erhållit Praktikertjänst Tandvårds kvalitetscertifikat. Certifikatet utgör ett bevis för att verksamheten uppfyller dels myndigheternas krav på tandvården i Sverige, dels Praktikertjänst Tandvårds strävan till ständig verksamhetsutveckling. Nu har vi tagit ytterligare ett steg och, som en av endast ett fåtal tandläkarmottagningar i hela Sverige och den enda i Borås, ISO-certifierat rutinerna i vår verksamhet enligt ISO 9001:2008. Skillnaden på ISO-certifiering och Praktikertjänsts kvalitetscertifikat är flera. Dels är det ett mycket mer omfattande utvecklingsarbete, dels har vi genomgått en extern kvalitetsrevision. ISO-certifieringen innebär en verklig, genomgripande och mycket hög kvalitet på verksamhetens alla plan. För dig som patient innebär det att du är garanterad absolut högsta kvalitet genom hela behandlingskedjan.

 

KLINISK UTVECKLING

Utvecklingen inom tandvården vad gäller teknik, material och behandlingsmetoder går mycket snabbt. För att kunna ge dig som patient bästa tänkbara tandvård med högsta möjliga kvalitet baserad på aktuell forskning, uppdaterar vi årligen våra kunskaper genom externa kurser, internutbildning och verksamhetsutveckling. Sedan flera år har vi specialiserat oss på avancerad bettrehabilitering (uppbyggnad av nedslitna tänder) och kosmetisk tandvård. Utbildningen får vi årligen, sedan 2003, genom American Academy of Cosmetic Dentistry och Swedish Academy of Cosmetic Dentistry.

 

TANDTEKNIK

Vi har sedan lång tid tillbaka ett mycket nära samarbete med det tandtekniska laboratoriet Frontline Dental i Malmö. Daglig personlig kommunikation och gemensamt satta utvecklingsmål ger långsiktig kvalitet.