C98B6843PS.jpgMitt mål är att bli
en ackrediterade tandläkare för kosmetisk tandvård. Läs mer.

 

 

Gilla oss på Facebook!facebook-icon-logo-vector-400x400.png 

 

ISO_9001_blue_bg.png 

 

 

Praktikertjanst_logo_svart2.jpg 

Enkelt att byta till oss

C98B6692PS.jpg

Nu för tiden har du som patient frihet att själv välja vilken tandläkare du vill gå hos. Det är enkelt att byta och kostar inget extra. Vi på Sleipnertandvården tar emot förfrågningar nästan varje dag och välkomnar förstås alla att höra av sig.

 

Tveka inte att kontakta oss

Många har frågor och funderingar över hur vi arbetar, vad det kostar, om vi har kö och annat. Sådana frågor besvarar vi med glädje och alla får ett lika varmt bemötande som våra befintliga patienter. Har du frågor kan du maila oss här eller ringa 033-10 21 20 så får du svar. Det är ni som är viktigast.


För oss är det du som patient som står i centrum. För att bygga ett förtroende till dig har vår personal tystnadsplikt och vi för journal över varje patient för att fortsätta hålla hög kvalitet. Som patient blir du respektfullt bemött hos oss och får information på ett sätt som du förstår.

 

Dessutom tar vi på Sleipnertandvården aldrig besluten åt dig. Istället kommer vi tillsammans fram till vilken behandling som är rätt för dig.Tydlighet är A och O.


Hos oss får du alltid veta vad din behandling kommer att kosta och vi förklarar alltid skillnaden när det finns flera behandlingsalternativ. Eftersom du själv är delaktig är det viktigt att du är medveten om vad som gäller, att du ställer frågor och blir välinformerad.Vill du byta tandläkare är det enkelt. Testa oss gärna. Vi finns bara ett telefonsamtal bort.